Rallarvägen 41

Lokalerna är fördelade på ca 15 kontorsrum och 7 industrilokaler från 60 till 358 kvm.

Kontorshotell
20 - 400 m2

Lokalerna i Berga Nova är fördelade på ca 2300 m² kontorsytor med spännande och fräsch arkitektur – ljust och representativt med luftkonditionering i samtliga utrymmen. Vi vänder oss till mindre företag som sätter värde på att verka i en dynamisk miljö där kompetenser inom teknologi, handel och kommunikation samverkar.

 

Fastigheten ligger väl synligt ifrån infarten till Åkersberga, nära Österåkers Golfklubb. Vi erbjuder en god servicenivå som omfattar fibernätsanslutning, gemensamt konferensrum, pentry och flera mötesplatser, samt säkerhet i form av larm och bevakning. Städning av gemensamma ytor, snöröjning och sandning. samt fri parkering ingår. Små kontor om 20-37 m² finns.

 • Antal rum

  12

 • Parkering

  Fri parkering ingår

 • Lediga vakanser

  Inga lediga vakanser just nu

 • Typ

  Kontorshotell

 • Storlek

  2300 m2

 • Faciliteter

  Fibernätsanslutning, gemensamt konferensrum, pentry och flera mötesplatser, samt säkerhet i form av larm och bevakning. Städning av gemensamma ytor, snöröjning och sandning.

Intresseanmälan
Rallarvägen 41
Rallarvägen 41
Rallarvägen 41
Rallarvägen 41
Rallarvägen 41
Loading...
Upptäck Tunaborgens fastigheter
Börja här

Tunaborgen är Österåker kommuns största privata fastighetsbolag. Vi äger, utvecklar och hyra ut kommersiella lokaler. Letar du kontor- lager- eller industrilokal är vår ambition alltid att kunna hitta något som passar. Hör gärna av dig till oss här via vår hemsida eller maila info@tunaborgen.se

Den här hemsidan använder cookies för att erbjuda en bättre användarupplevelse.Läs mer.